Annons:

Ticket öppnar forum för resenärer

I ett samarbete med Reseguiden.se ska Tickets resesäljare svara på resenärers frågor.

– Vi har under flera års tid uppmärksammat trenden att internetresenärernas frågor kring sitt resande riktade till branschen ofta lämnas obesvarade, säger Michael Blaxland, vd på Reseguiden.se.
Reseguiden och Ticket inleder nu ett samarbete kring detta. Ticket öppnar till att börja med ett reseforum på sin sajt. I forumet kan resenärer ställa frågor till Tickets resesäljare . Frågor och svar kan läsas av andra resenärer, som också kan välja att svara på frågor.
– Som ett led i vår digitala satsning är det helt naturligt att vi också gör oss tillgängliga i denna mycket spännande kanal som reseforumet Fråga Ticket erbjuder, säger Martin Durnik, marknads- och kommunikationschef på Ticket.
 
I ett senare skede ska Tickets säljare också svara på frågor och delta i diskussioner på Reseguidens forum.
– Det här är första gången i ett socialt nätverk som så många reseproffs och resenärer möts i samma community. Vi har valt Ticket för att de har proffsiga och erfarna säljare, men vi kommer att släppa in fler aktörer. Det här är en unik möjlighet för branschen att skaffa fler nöjda kunder, inte bara genom att ge råd och sälja resor, men också genom att svara på kritik och vända missnöjda resenärer till glada kunder, säger Michael Blaxland, vd på Reseguiden.se.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024