Annons:

First Hotels får ny vd

Helge Krogsbøl blir ny vd för hotellkedjan First Hotels.

First Hotels vd Michael Telling lämnar kedjan för att bedriva egen konsultverksamhet. Den norskägda hotellkedjan får därmed en ny toppchef.
 
Helge Krogsbøl tillträdde befattningen som verkställande direktör den 1 januari. Han blev hotellchef vid 25 års ålder och har sedan dess haft olika chefsbefattningar inom Thon Hotels. I april 2009 kom han till First Hotels.
 
– Det känns väldigt inspirerande att få möjlighet att leda kedjan under den spännande tid vi nu går in i. Efter några svåra år för hotellbranschen kan vi se att det har vänt och en av mina viktigaste uppgifter blir att se till att hotellkedjan erövrar fler marknadsandelar de kommande åren. Vi ska också växa. First Hotels målsättning kommer att vara att få in nya hotell i kedjan – både egenägda och franchisedrivna. Dessutom vill vi att våra gäster ska få uppleva unika ögonblick och förstklassig service. Jag är både stolt och ödmjuk när det gäller utmaningarna jag står inför, men är övertygad om att alla våra skickliga medarbetare kommer att medverka till First Hotels fortsatta tillväxt, säger Helge Krogsbøl.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024