Annons:

Choice öppnar rockig budgetkedja

Den nya hotellkedjan Comfort Hotel Xpress öppnar nu i Norge. Målgruppen är bland annat stundenter som hellre spenderar sina pengar på pilsner än plysch.

De kompakta rummen kostar från 299 norska kronor per natt och Choice-ägaren Petter A Stordalen säger att detta är nästa generations hotellkoncept.
– Här tänker vi nytt på alla områden. Hotellbranschen är konservativ. Med Comfort Hotel Xpress vill vi starta lite positivt bråk, säger han elnigt Travel News Norge.
 
Hotellen inreds i vad som kallas en rockig stil. I stället för tapeter består väggarna av bar betong och grafitti. I receptionen finns flipper- och foosball-spel och hotellen har en egen radiostation.
– Comfort Hotel Xpress är för den affärsresande som tycker om att byta till AC/DC-tröja, plugga in sin iPod och digga till favoritbandet. Eller för studenten som hellre spenderar sina pengar på pilsner än plysch, säger Stordalen. 
 
Det allra första hotellet i kedjan ligger på Oslos Møllergata och har 175 rum. Inspirationen till kedjan är CitizenM i Amsterdam, Mama Shelter i Paris och Roger Smith Hotel i New York.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024