Annons:

Hotel J öppnar 113 nya rum

Nobisgruppens Hotel J i Nacka Strand är redo att sjösätta sin storsatsning och öppnar 113 nya rum, en möteslokal, restaurang, lounge och bar.

Hotel J i Nacka Strand, som ingår i Nobisgruppen, öppnar den 1 september 113 nya rum. Hotel J:s Tornvilla är navet i den nya satsningen. Där finns fem renoverade möteslokaler, gym, frukostmatsal, festlokal och den nya à la carte-restaurangen The Club House med plats för 70 sittande gäster samt tillhörande bar och lounge med plats för 100 gäster. Stefano Catenacci ligger bakom restaurangens USA-inspirerade matkoncept. Nästa år utökas dessutom serveringsmöjligheterna med en uteservering med utblick över Stockholms inlopp.
 
De 113 nya hotellrummen är inrymda i en ny byggnad i anslutning till den gamla hotelldelen. Den röda rappade tegelbyggnaden har utformats för att harmoniera med det befintliga hotellet. Den nya hotellbyggnaden får även en väl tilltagen möteslokal för 160 personer samt en loungedel. För utformningen av de Newport-inspirerade rummen står Peter Ågren från Millimeter Arkitekter.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024