Annons:

Plattfall i brännboll för Jonas Axelsson

Jonas Axelsson, försäljningschef på Sunhotels i Sverige, har gått oskadd genom livet, men under det senaste året har skadestatistiken reglerat sig själv, till Jonas stora förtret.

Du bröt armen på Tickets brännbollstävling nyligen. Är tävlingen för tuff?
– Nej, men för mig varade den dock bara i tio minuter. Jag fick till ett otroligt utslag som skapade ett sus i publiken och ville då springa därefter. Det resulterade i ett handlöst fall på upploppet mot frivarv. Jag  trodde att jag hade kvar löpkapaciteten sedan högstadiets gympalektioner.

Enligt utsago hade din fru Jannica Grönquist bett dig att inte försöka göra några frivarv. Brukar du inte lyssna på din hustrus goda råd?
– Jag lyssnar oftast på fruns goda råd, men när hon tvivlade på mig som brännbollsspelare, valde jag att trotsa. Jag var ju bäst i klassen. Men som vanligt har kvinnor alltid rätt …

Ryktet säger att du några månader tidigare ramlade handlöst i en trappa i Palma. Är du en olycksfågel?
– Ryktet är sant. Klumpighet säger vissa, men en kombination av ojämna trappsteg, stor väska och knapert med tid till flyget, säger jag. Olycksfågel i år kanske, men nu helt återställd.

Har du brutit några fler lemmar genom åren?
– Jag har haft ett år med flera akutbesök på sjukhuset. Jag försökte smygäta lite korv ur kylskåpet sent på kvällen före julafton, då kniven slant. Fyra stygn i fingret var resultatet, plus att tjuvätandet avslöjades.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024