Annons:

Clarion Collection öppnar nytt hotell i Arvidsjaur

Clarion Collections första hotell i Arvidsjaur den 1 januari. Hotellet får 42 hotellrum med totalt 80 bäddar beräknas ge 9 nya arbetstillfällen.

– Efter många års slit så är det väldigt roligt att vi snart får välkomna de första gästerna till Clarion Collection Hotel Arvidsjaur. Min förhoppning är att vi inte bara ska locka besökare från när och fjärran utan att också Arvidsjaurborna ska hitta till oss och vår restaurang, säger Jan Edvardsson, platschef och marknadsansvarig.

Stilen i anläggningen andas 50-tal med moderna influenser där trä och metall är grunden med framför allt mässing som en röd tråd genom inredningen.

På Lapplands turistbyrå ser man positivt på satsningen och hoppas att hotellet kommer att bidra till att fler besöker regionen.

– Den här satsningen på högkvalitativt modernt boende som bygger på regionens unika kultur är exakt vad vår prioriterade målgrupp, den globala resenären efterfrågar och vad vi i regionen behöver. Jag är säker på att anläggningen kommer förutom ett ökat antal gästnätter även bidra till både Arvidsjaurs och hela destinationen Swedish Laplands ökade attraktion, säger Annika Fredriksson, vd Swedish Lapland Tourism.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024