Annons:

AirBnB betalar ersättning efter sexorgie

När Ari Teman hyrde ut sin lägenhet i New York för en helg, trodde han att det var till ett äldre par som var i stan för att gå på bröllop. Så blev det inte riktigt.

Att man kan stöta på skumma hyresvärdar har varit ett problem för alla som hyr semesterlägenhet, men ibland är det uthyraren som råkar riktigt illa ut.

Ari Teman hyrde ut sin lägenhet i Chelsea till David Carter, via den populära webbplatsen AirBnB som många använder för att hyra en lägenhet till sin resa.

Carter berättade att lägenheten skulle användas av hans besökande svärföräldrar, på helgbesök i New York för att gå på ett bröllop.

När Teman återvände till lägenheten för att hämta en väska upptäckte han att något helt annat var i görningen. David Carter använde lägenheten för att organisera en sexorgie med storvuxna kvinnor, skriver Huffington Post.

Orgien, XXX Freak Fest Big Beautiful Women, hade bland annat annonserats via Twitter och när Teman kom till lägenheten var det så livat att husets ägare bestämt sig för att köra ut deltagarna.

Ari Teman riskerar nu att bli vräkt. Han säger även att han inte känner sig säker hemma, eftersom folk som söker en orgie att vara med i fortfarande dyker upp vid lägenheten.

David Carter var en verifierad användare av AirBnB med bra betyg av tidigare hyresvärdar, så Ari Teman kunde inte ana att han skulle bli lurad.

AirBnB har ersatt Teman för alla skador och lovat att ordna så att han har en lägenhet att bo i även framöver, skriver Huffington Post.

Text: Vagabond

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024