Annons:

Hon tar över Yasuragi

Sunniva Fallan Röd blir ny vd för Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm. Hon kommer närmast från Scandic Kungsgatan där hon var hotelldirektör.

Tidigare har Sunniva Fallan Röd jobbat inom Hilton, Reso och på Lydmar Hotel i Stockholm. Hon är utbildad vid Swiss School of Hotel Management och Handelshögskolan i Stockholm. År 2012 fick hon utmärkelsen “Årets Framtidschef” på Chefsgalan.

– Yasuragi har ett fantastiskt kundlöfte som handlar om att ge gästerna en möjlighet att koppla av på djupet och återfå sin kraft. Det känns otroligt fin att få ta vid och leda detta koncept vidare i den japanska anda som är grunden i Yasuragi. Jag kommer vårda arvet ömt i det fortsatta arbetet med att utveckla nya och underbara upplevelser för våra gäster, säger Sunniva Fallan Röd i ett pressmeddelande.

Hon börjar i maj och ersätter Anna Spjuth som blir vd för Nordic Choice Hotels satsning på två hotell vid Brunkebergstorg i Stockholm, som går under namnet Urban Escape.

Yasuragi Hasseludden ingår i Nordic Hotels & Resorts, en kedja med tio hotell inom Choice där även hotell som Copperhill i Åre ingår.

– Yasuragi är en unik anläggning som kräver en unik chef. Det är därför oerhört roligt att få välkomna Sunniva till Nordic Hotels och till ansvaret för Yasuragi. Hon är en fantastisk ledare och personlighet, säger Trond Bastiansen, chief operating officer för Nordic Hotels & Resorts, i pressmeddelandet.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024