Annons:

Ny exceptionell service trendar på lyxhotell

Runt om i världen erbjuder lyxhotell numera allt oftare en alldeles säregen och speciell service för att kunna utmärka sig i hotellmarknadsdjungeln.

Ett hotell stoltserar med en vattenbutler, en annan erbjuder dig en badbutler. Det har blivit trendigt med en helt ny typ av service på lyxhotell världen över. Den unika servicen hjälper hotell att sticka ut i en allt mer tuff marknad, skriver Ttg Nordic

The Merchant Hotel i Belfast, Nordirland, har börjat erbjuda sina gäster en vattenbutler. Till din tjänst finns personal på plats som guider till hotellets dyra vattenmeny, med vatten som importeras från bland annat Island, Färöarna och Fiji. Vattenlistan kommer tillsammans med texter om vattnets karaktär och smak och förslag på vad som går ihop med vad.  

The Wellesley i London har Storbritanniens största cigarr-humidor. Hotellet har också en cigarrsommelier, som hjälper gästerna att välja den bästa cigarren att gå ihop med en viss whisky eller middag.  

Vissa hotell inom kedjan Rosewood har så kallade doftbutlers som guidar gästerna till parfymer och cologne för kvällen, medan The London i West Hollywood har en ”badbutler” som personligen eskorterar dig till badkar, väljer vattentemperatur och även ger dig ett urval av olika gummiankor.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024