Annons:

Foodtruck är skyltfönster för Quality Hotel View

I januari öppnar Quality Hotel View i Malmö. Men redan nu har hotellets restaurang börjat möta kunder – från foodtrucken Brasserie en Route.

– Vi är otåliga, vi vill träffa kunder tidigt, säger Gerth Karlsson, hotelldirektör för Quality Hotel View.

Sedan i augusti rullar därför foodtrucken Brasserie en Route på Malmös gator. När hotellet öppnar den 11 januari kommer dess restaurang heta Brasserie X och köksmästare och hovmästare är redan rekryterade.

– Det här är ett sätt att redan nu kunna träffa kunder och presentera rätter vi kommer att servera.

Men från början rullade foodtrucken anonymt, utan koppling till hotellet. Det var först efter ett tag som hotellets logga och namn åkte upp på bilens sida.

Genom att restaurangen redan rullar kan personalen få återkoppling om vilka rätter som funkar och vilka som bör bytas ut. Dessutom är det ett sätt att marknadsföra hotellet.

Quality Hotel View ligger granne med Malmö Arena och Malmömässan i Hyllie. Det får 302 rum och konferenskapacitet för 1 000 personer. Närmaste konkurrent är Malmö Arena Hotel med 295 rum och öppnade i våras.

– Det är en konkurrent så klart, men det är bra att det finns fler än ett hotell i Hyllie. När det är stora arrangemang i arenan eller mässan räcker det inte med ett hotell här.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024