Annons:

Annons:

Wizz Air gasar i Norden och i resten av Europa

Det ungerska lågprisbolaget Wizz Air fortsätter att expandera med tre nya linjer till Norden. I januari var tillväxttakten 24 procent.

Nya destinationer i mars är Malmö, Skavsta och Keflavik. Navet i Wizz Air satsningar är  Wien.

– Efter bara nio månader sedan vår nya bas öppnade i Wien exanderar vi verksamheten med 27 nya direktlinjer. Vi skapar nya möjligheter för österrikiska resenärer att besöka några av de vackraste städerna och regionerna i Europa, säger George Michalopoulos, Chief Commercial Officer på Wizz Air i ett pressmeddelande.

Wizz Air ökade antalet passagerare med 24,4 procent i februari till totalt 2,1 miljoner.Kapaciteten utökades med 24,4 procent. Kabinfaktorn, som mäter hur fullt planet är, uppgick till 91,2 procent, en minskning med 0,7 procentenheter mot föregående år, framgår det av ett pressmeddelande. På rullande tolv månader är antalet passagerare upp med 24,3 procent.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018