Annons:

Annons:

Scandic fortsätter att utvidga i Norge

Inom mycket kort tid påbörjar Scandic nytt hotellprojekt i Oslo.

Ett nytt hotell som byggs av Vulkan Eiendom AS med 140 rum beräknas stå klart i januari 2010. Det är det femte nya hotellet sedan november 2007 som kedjan presenterat. Hotellet kommer att vara beläget i det nya Vulkan området, som representerar en nytänkande, kreativ och kulturell del av Oslo och den totala investeringen kommer att uppgå till omkring 170 miljoner norska kronor.
”Scandic kommer att bedriva verksamhet i nära interaktion mellan kultur, design och kreativitet på ett helt nytt och annorlunda sätt. Tanken är att hotellet ska fungera som en testpilot för nya innovationer inom Scandic. Detta blir vårt sjätte hotell i Oslo.” säger Frank Fiskers, koncernchef för Scandic i ett pressmeddelande.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Jorden resor söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Shop Manager
Sista ansökningsdag:
11 March, 2018
Sales Manager Packages Team to Secret Escapes
Sista ansökningsdag:
15 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018