Annons:

Annons:

Trivago vinstvarnar

Trivago skruvar ner sin prognos för helåret. Orsaken är att tredje kvartalet och resten av det brutna räkenskapsåret kommer att bli sämre än väntat.

Prisjämförelsesajten Trivago sänker sin prognos intäktstillväxten till cirka 40 procent. Samtidigt säger företaget att det justerade ebitda-resultat blir lägre i år än i fjol, men fortfarande positivt.
I en tidigare prognos för 2017 spådde Trivago en tillväxt på cirka 50 procent och en justerad ebitda-marginal något över fjolårets.

Prognossänkningen beror på en nedgång i RPQR, intäkt per kvalificerad referens. Tuffa jämförelsetal då sommaren 2016 var ”exceptionellt” stark, samt valuta tynger också tillväxt och resultat, skriver skriver nyhetsbyrån Direkt och hänvisar till ett pressmeddelande från Trivago.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Snowfall söker Client Satisfaction Manager
Sista ansökningsdag:
03 November, 2017
Projektledare till Scanworld Conference & Events
Sista ansökningsdag:
03 November, 2017
BIG Travel Linköping söker Resebyråchef och Resesäljare
Sista ansökningsdag:
23 October, 2017
Sunbirdie söker golfresesäljare!
Sista ansökningsdag:
30 October, 2017
Sales Executive | Qatar Airways | Stockholm
Sista ansökningsdag:
16 November, 2017
Affärsresesäljare till Lingmerths Resebyrå i Göteborg
Sista ansökningsdag:
01 November, 2017
På nytt jobb