Annons:

Annons:

De vann tidernas största resebyråkontrakt i Norge

Egencia och G Travel har vunnit tidernas största resebyråkontrakt i Norge.

I går tisdag blev det klart att Egencia, som ägs av amerikanska Expedia, och norska G Travel vann tidernas största resebyråkontrakt i Norge. Upphandlingen gäller totalt 200 statliga verksamheter i Norge till ett årligt värde av 1,3 miljarder norska kronor om året.

Enligt kravspecifikationen med upphandlaren, det statliga direktoratet Difi, Direktoratet för förvaltning och IKT, ska Egencia som rankas som nummer ett i upphandlingen få mellan 55 och 70 procent av affären. Det uppger Egencias säljchef i Norge, Carl Wilhelm Barth, för Travel News.
Till Dagens Næringsliv säger han:

– Detta är den största enskilda resebyråavtal som någonsin varit utlyst på den norska marknaden. Och avtalet befäster vår position som den största aktören på den norska marknaden.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018