Annons:

First Camp går in i Norge

Skandinaviens största campingkedja, First Camp, gör nu sitt första förvärv i Norge. Kedjan har redan 58 destinationer i Sverige och Danmark och förvärvar nu Norsjø Ferieland i Telemark i sydvästra Norge, enligt ett pressmeddelande.

”First Camp har ambitionen att växa kraftigt i Norge”

”Vi har tittat på den norska marknaden ett tag och det känns fantastiskt kul att Norge nu blir vårt tredje land. Norska campare är redan idag en viktig målgrupp för oss och nu kan vi erbjuda dem ett First Camp-alternativ även på hemmaplan. Detta är vårt första steg mot att bli en stor campingkedja även i Norge”, säger First Camps VD Johan Söör i ett pressmeddelande.

First Camp har ambitionen att växa kraftigt i Norge de närmaste åren och siktar på att ha ett tiotal destinationer i Norge inom tre-fem år. 

Norsjø Ferieland som nu förvärvas har 260 campingtomter, 32 stugor, restaurang och Norges enda ziplinebana för wakeboard, där även VM hållits. Tack vare campingens läge lockar den gäster både från det norska västlandet och Osloregionen. First Camp tillträder campingen i februari. Nuvarande ägare, Vebjørn Hagen och Marita Veum, kommer att fortsätta arbeta inom First Camp.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024