Annons:

Annons:

Boka resan på Facebook Messenger

Icelandair erbjuder nu passagerare att boka flyg via Facebook Messenger. (Se film).


En ny tjänst från Icelandair erbjuder passagerare att boka biljetter direkt via Facebook Messenger.

– Vi vet vilka plattformar våra kunder använder och vill anamma nya sätt att kommunicera med dem och erbjuda värdefull interaktioner med dom i det utrymmet, säger Gudmundur Óskarsson, marknads- och affärsutvecklingsansvarig på Icelandair i ett pressmeddelande.

– Genom detta hoppas vi på att positionera oss som mer än bara ett flygbolag utan som ett mjukvaruföretag och lanseringen av Stop Over roboten är ytterligare ett steg mot vårt mål att våra kunder ska kunna boka Icelandair oavsett vart man befinner sig.

För närvarande svarar roboten endast på engelska och Icelandair arbetar på en andra version som kommer att erbjuda ytterligare funktionalitet.

En kommentar

  1. Lasse: Jag kan inte komma på en enda anledning till att boka en flygbiljett, eller något annat för den delen, på Facebook. Det är väl bättre att dom fokuserar på att göra hemsidan bättre istället för att tramsa runt med Facebook!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018