Annons:

Annons:

BRA inleder samarbete med ny reklambyrå

Le Buerau i Stockholm blir BRA:s nya reklambyråpartner som ska stärka och utveckla BRA:s varumärke.

Flygbolaget BRA inleder ett samarbete med reklambyrån Le Bureau i Stockholm. Tanken är att de ska utveckla och bygga varumärket i flera olika kanaler.

– Det finns en stor potential i varumärket och vi kände redan från första mötet att vi har en gemensam syn på kommunikation som kommer betyda mycket i vårt samarbete. Le Bureau kommer bäst till sin rätt med uppdragsgivare som på allvar vill göra skillnad, och BRA har varit väldigt tydliga med vad de vill åstadkomma och förändra, säger Gustav Sehlstedt, vd på Le Bureau i ett pressmeddelande.

Planeringen inför de första kampanjerna är redan igång och till hösten kommer Le Bureaus första BRA-kampanj att lanseras.

– Jag ser fram emot det nya samarbetet med La Bureau som ska hjälpa oss att kommunicera och utveckla vårt varumärke så att vi tydligt uppfattas som utmanare på den svenska inrikesflygmarknaden. Le Bureau har visat att de har kreativ höjd, samtidigt som de kan agera både snabbt och lokalt, vilket är viktigt för oss på BRA, säger Björn Sjögreen, försäljnings-och marknadsdirektör hos BRA.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Säljare till Stockholm City Conference Centre
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018
Australienresor söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
På nytt jobb