Annons:

BRA inleder samarbete med ny reklambyrå

Le Buerau i Stockholm blir BRA:s nya reklambyråpartner som ska stärka och utveckla BRA:s varumärke.

Flygbolaget BRA inleder ett samarbete med reklambyrån Le Bureau i Stockholm. Tanken är att de ska utveckla och bygga varumärket i flera olika kanaler.

– Det finns en stor potential i varumärket och vi kände redan från första mötet att vi har en gemensam syn på kommunikation som kommer betyda mycket i vårt samarbete. Le Bureau kommer bäst till sin rätt med uppdragsgivare som på allvar vill göra skillnad, och BRA har varit väldigt tydliga med vad de vill åstadkomma och förändra, säger Gustav Sehlstedt, vd på Le Bureau i ett pressmeddelande.

Planeringen inför de första kampanjerna är redan igång och till hösten kommer Le Bureaus första BRA-kampanj att lanseras.

– Jag ser fram emot det nya samarbetet med La Bureau som ska hjälpa oss att kommunicera och utveckla vårt varumärke så att vi tydligt uppfattas som utmanare på den svenska inrikesflygmarknaden. Le Bureau har visat att de har kreativ höjd, samtidigt som de kan agera både snabbt och lokalt, vilket är viktigt för oss på BRA, säger Björn Sjögreen, försäljnings-och marknadsdirektör hos BRA.

 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024