Annons:

Croatia Airlines återvänder till Arlanda

Det kroatiska flygbolaget Croatia Airlines möter efterfrågan på solresor och återvänder efter en tids uppehåll till Stockholm Arlanda Airport med en ny direktlinje till populära semesterorten Split under sommarsäsongen, enligt ett pressmeddelande.

Med start den 10 juni, kommer Croatia Airlines att trafikera sträckan mellan Stockholm Arlanda (ARN) och Split Airport (SPU) två gånger i veckan på fredagar och söndagar fram till slutet av september. 

Om Croatia Airlines
Croatia Airlines är Kroatiens största flygbolag och har sin bas i huvudstaden Zagreb. Croatia Airlines är medlem i flygbolagsalliansen Star Alliance.

2 kommentarer

  1. Jonas: Mycket bra nyheter. Nyheten offentliggjordes redan 17e mars. Lite intresserad av att veta varför det tog tre veckor för svensk resemedia att snappa upp det?
    • Travel News: Hej Jonas Det kom ut ett pressmeddelande för 24 timmar sedan. Men det går utmärkt att tipsa oss om alla nyheter man vill få ut om reseindustrin. Vänligen mejla mig: viggo.cavling@travelnews.se En vanlig dag har vi mellan 5-10 nyheter och sedan starten över 500 premium-artiklar. Är ganska nöjd med detta nyhetstryck, men det kan ALLTID bli bättre. Hils Vigs
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024