Annons:

Annons:

Försenade flyg efter befarad drönare på Heathrow

Alla avgångar från Heathrow ställdes under tisdagskvällen in in efter rapporter om att drönare ska ha setts på flygplatsen. Efter en timmes stopp återupptogs flygtrafiken igen, skriver Aftonbladet.

Samtliga avgångar från London-flygplatsen Heathrow stoppades under tisdagskvällen efter rapporter om att drönare setts i området. Vid 19.30 svensk tid kunde dock flygtrafiken återupptas.

”Vi forsätter att jobba nära polisen för att hantera rapporter om drönare på Heathrow. Baserat på våra rutiner, i samarbete med flygledningen och polisen har vi återupptagit avgångarna från Heathrow efter det korta stoppet”, säger en talesperson för flygplatsen enligt Sky News.

I slutet av december gjorde drönare på flygplatsen Gatwick till att all flygtrafik på fick ställas in under ett och hett halvt dygn. Efter incidenten tog både Gatwick och Heathrows flygplatser beslut om att köpa in militär anti-drönarutrustning till ett värde av tiotals miljoner kronor.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019