Annons:

Annons:

Geir Stormorken är ny vd på BRA flyg

Christian Clemens lämnar VD-stolen på BRA och ersätts av Geir Stormorken. Flygbolaget gör en rockad i ledningen i arbetet på att bryta den nedåtgående trenden i inrikestrafiken, skriver flygtorget.se.

Inrikesflygtrafiken har haft en svag inledning på året, ner sex procent på de statliga flygplatserna under februari. Bromma tappade ytterligare två procent vilket är synonymt med att även BRA, den största operatören på flygplatsen drabbats av nedgången.
BRA gör nu en rockad i ledningen och byter VD. Christian Clemens lämnar och istället tillträder Geir Stormorken som i dagsläget arbetar på moderbolaget Braganza. Samtidigt fortsätter neddragningarna bland personalen på utestationerna runt om i landet. Även en av inrikeslinjerna, den långa slingan mellan Göteborg och Sundsvall läggs ner. Den har hittills flugits med en av de Fokker 50 som BRA hyr in av Amapola. Det är flygtorget.se första att berätta.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019