Annons:

Lägsta flygpriserna någonsin till USA

Det har aldrig varit billigare att flyga från Sverige till USA. Det visar en undersökning gjord av prisjämförelsesajten travelmarket.se.

 

Flygpriserna till USA är de lägsta någonsin, enligt en priskoll gjord av Svenskt flygprisindex som utges av av prisjämförelsesajten travelmarket.se. Det billigaste priset som någonsin hittats i indexets historia har precis mätts till 2 118 kronor för en tur- och returbiljett till New York från Stockholm inklusive skatter och avgifter med Norwegian. Men prisnivån från Göteborg faller också.

– Vi har under det senaste halvåret sett en stabilisering av flygpriserna i vår priskoll. Nu ser vi en utveckling där priserna igen faller och denna gång till en rekordlåg nivå. Jag spår att priserna kommer att falla ännu mer. Det beror på att de traditionella flygbolagen nu också börjar följa samma koncept på interkontinentala destinationer som lågprisbolagen; samma koncept som t.ex. Norwegian har kört med på europeiska flygresor de senaste åren. Det betyder att flygbiljetterna blir ännu billigare”, säger vd Ole Stouby vd på travelmarket.se i en kommentar.

Genomsnittspriserna på flygbiljetter till USA från svenska flygplatser har fallit med 43 procent från Stockholm och 38 procent från Göteborg.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024