Annons:

Annons:

Lägsta flygpriserna någonsin till USA

Det har aldrig varit billigare att flyga från Sverige till USA. Det visar en undersökning gjord av prisjämförelsesajten travelmarket.se.

 

Flygpriserna till USA är de lägsta någonsin, enligt en priskoll gjord av Svenskt flygprisindex som utges av av prisjämförelsesajten travelmarket.se. Det billigaste priset som någonsin hittats i indexets historia har precis mätts till 2 118 kronor för en tur- och returbiljett till New York från Stockholm inklusive skatter och avgifter med Norwegian. Men prisnivån från Göteborg faller också.

– Vi har under det senaste halvåret sett en stabilisering av flygpriserna i vår priskoll. Nu ser vi en utveckling där priserna igen faller och denna gång till en rekordlåg nivå. Jag spår att priserna kommer att falla ännu mer. Det beror på att de traditionella flygbolagen nu också börjar följa samma koncept på interkontinentala destinationer som lågprisbolagen; samma koncept som t.ex. Norwegian har kört med på europeiska flygresor de senaste åren. Det betyder att flygbiljetterna blir ännu billigare”, säger vd Ole Stouby vd på travelmarket.se i en kommentar.

Genomsnittspriserna på flygbiljetter till USA från svenska flygplatser har fallit med 43 procent från Stockholm och 38 procent från Göteborg.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018