Annons:

Norwegian lockar med gratisbiljetter

Resenärer som flyger tolv gånger tur och retur med Norwegian kommer att få en gratis långdistansflygning.

I sin strävan att behålla och attrahera nya kunder har Norwegian precis lanserat ett specialerbjudande i deras bonusprogram Norwegian reward, skriver Check-in-dk.  

Resenärer som under de kommande sex månaderna genomför tolv flygningar tur och retur med Norwegian, kommer att få en gratisbiljett till en av flygbolagets långdistansflygningar under nästa år.

Enligt Norwegian råder inga särskilda villkor för att samla ihop till gratisresan. Man kan flyga tur och retur, inrikes eller utrikes – alla linjer är tillåtna.

– Det är viktigt för oss att ge dem som reser med oss något extra. Ett bonusprogram som är enkelt och som faktiskt är värt något. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya erbjudanden till våra kunder, och upplever också att vi får ett ökat antal medlemmar, säger kommunikationsdirektör Lasse Sandaker Nielsen till Check-in.dk. 

Till skillnad från SAS Eurobonus, där det finns ett begränsat antal bonusbiljetter på varje flygning, är Norwegians erbjudande mer flexibelt. 

– Hos oss kan pengarna spenderas på alla flygningar och är inte begränsade till ett antal lediga platser, som man ofta ser hos andra flygbolag, säger Sandaker Nielsen.  

Specialerbjudandet kan användas på Norwegians långdistansflygningar till USA, Karibien och Thailand.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024