Annons:

Familjerna Malmström och Cappelen lanserar nytt varumärke: Diplomat Collection

Nu lanseras det nya hotellvarumärket Diplomat Collection för familjerna Malmströms och Cappelens boutiquehotell belägna i Stockholm. Diplomat Collection förenar enligt ett pressmeddelande: “historia, hantverk och skandinavisk grace för minnesvärda vistelser i huvudstadens mest eftertraktade kvarter”. 

Under hösten 2024 öppnar det senaste tillskottet i varumärket: Villa Dahlia, som bjuder in till ett kurerat Milanoinspirerat hem med historiska detaljer vid Tegnérlunden i Vasastan. 

– Diplomat Collection förenar våra hotell under ett gemensamt namn, vilket på sikt är bra för vår växande organisation och verksamheter. Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury – kurerade hem och samtida mötesplatser för unika och minnesvärda vistelser, säger Anna Cappelen, delägare Diplomat Collection i ett pressmeddelande. 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024