Annons:

Annons:

SAS har släppt ny sajt

SAS har lanserat en helt ny webbsida i Sverige. ”Vi fortsätter att utveckla och stärka våra digitala lösningar”, säger Eivind Roald, kommersiell chef för SAS.

Den nya sajten har enligt SAS anpassats och optimerats för mobila enheter, den ska vara snabbare, mer flexibel och erbjuda kunderna en mer ”personlig och sömlös upplevelse”.

Sajten är designad och utvecklad utifrån feedback från flygbolagets resenärer.

– Vi vet att tid är avgörande för våra resenärer, och fortsätter därför att utveckla och stärka våra digitala lösningar som gör resandet enklare och smidigare. Vi är därför glada över att nu kunna införa en ny, mer användarvänlig och personlig webbsida, säger Eivind Roald, kommersiell chef för SAS.

Bland de nya funktionerna märks en ny så kallad Journey Bar överst, som ska göra det enklare att boka och hantera sin resa genom funktionerna ”Explore”, ”Boka”, ”Checka in” och ”Mina resor”.

Lanseringen av den nya webbplatsen är inledningen av SAS digitala plattformsomvandling, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

I slutet av januari lanseras den nya webbsidan även i Norge.

4 kommentarer

  1. Anonym: den nya webbplatsen är tyvärr ett "bra" exempel på när man låter bling-bling få för mycket utrymme och när man designar för att få priser, inte möta kundernas behov av snabba enkla digitala lösningar. Långsamt, ad-designat och väldigt dåligt för den som vill boka en resa. Svara
    • Anonym: Instämmer helt. För mycket bling-bling och lite funktion. Svara
      • Nuvarande SAS diamant men överger SAS till fördel för andra flygbolag..: Instämmer 100%. Helt otroligt att ett flygbolag kan ens gå till marknaden med en sådan site! Det finns till och med länkar som är brutna, samt att man loggas om man vill gå från sin egen profil till att boka med poäng. Svara
  2. F S: Jag reser mycket i tjänst och använder många olika flygbolags hemsidor och appar. Jag gillar SAS app men tyvärr är den nya hemsidan inget annat än ett totalt misslyckande! Hemsidan är trög, svår att navigera (även om det ser enkel ut) och saknar en funktionell och användarvänlig layout. Det är en tidsfråga innan denna sida byts igen. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

4 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019