Annons:

Annons:

De kan bli årets ledare

På Grand Travel Award delas resebranschens mest prestigefulla priser ut. Nu släpper Travel News de nominerade i klassen Årets ledare.

Den 16 februari är det dags för Grand Travel Award 2017 på Grand Hôtel i Stockholm. Dagen börjar som vanligt med Travel News Studio, där årets huvudtalare är Rickard Gustafson, koncernchef SAS, Anna Laestadius, Anna Laestadius, marknadsdirektör TUI Nordic och Crister Fritzson, vd SJ.

Därefter följer kvällens gala där resebranschens mest prestigefulla priser delas ut. En av kategorierna är Årets ledare som ges till en chef eller ledare för ett företag med betydande verksamhet på den svenska marknaden.

De nominerade är:
Petter Stordalen, Nordic Choice. Kanske resebranschens största kändis som inte lämnar någon oberörd. Inte bara en stor affärsman och ledare utan också en miljökämpe med stort hjärta. Öppnar sina hotell för flyktingar och skänker stora summor till välgörenhet.

Satu Andersson, Birka Cruises. En chef som med en lika säker som varsam hand driver sitt företag framåt i en hårt konkurrentutsatt bransch. Hon har sedan hon tillträdde 2013 lett rederiets lyckosamma förändringsarbete från ”Karibien på låtsas” till ”Skärgården på riktigt”, där hon hittar nya kunder med nya produkter. Satte dessutom lönsamhetsrekord sommaren 2016.

Crister Fritzson, SJ. En resultatorienterad chef som hittills visat vinst varje år. Drivande i när det gäller att sätta SJ:s värdeord ”härligt, mänskligt, enkelt och pålitligt” på kartan. Sätter både medarbetare och kunder i fokus.

Mathias Hedlund, Etraveli. En modern ledare som förändrat Etraveli till en internationell spelare. Han har med sin förmåga att leda genom andra skapat en organisation som står rustad för de tuffa utmaningar som resebranschen står inför.

De nominerade i övriga kategorier kan du läsa om här.

En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 495 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu – köp din biljett här.

De nominerade ledarna har utsetts av en jury och röstas sedan fram av 50 ledare i branschen.

Grand Travel Award-juryn
Pernilla Dorch, leverantörsansvarig HRG Nordic, juryns ordförande
Karin Starkman Ahlstedt, pr- och kommunikationsansvarig Ticket Privatresor
Annelie Falk, Sverigechef First Card
Caroline Angelo Hanly, regionchef Resia
Per Johnsson, chefredaktör Travel News

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019