Annons:

FlixBus kan vinna Grand Travel Award

FlixBus alltså gamla Swebus kan vinna Grand Travel Award den 14 februari 2019. Här berättar bolaget nordiska pr-chef Jelena Jovanovic om året 2018.

Vad är er viktigaste innovation under 2018?

Människans utsläpp av växthusgaser orsakar en av de svåraste miljöfrågor som världen har ställts inför: klimatförändringar. FlixBus vill erbjuda gröna resor inte bara med sin färg på bussarna utan även genom att vara i framkanten av utvecklingen och omställningen. Under 2018 har FlixBus lanserat världens första helelektriska långdistansbussar i Frankrike och Tyskland och även erbjuder resenärer ett miljötillägg att kompensera sitt klimatavtryck på samtliga resor i 28 europeiska länder samt i USA. Klimattillägget beräknas utifrån sträckans längd, utgör 1-3% av biljettpriset och investeras i internationellt certifierade miljöprojekt.

 Hisspitchen för att locka till er en ny kund? (Högst tre meningar.)

FlixBus erbjuder en av Sveriges mest prisvärda och klimatsmarta sätt att resa på. Vi är det enda bussbolaget i landet som ger dig möjligheten att åka grönt och utsläppsfritt genom att klimatkompensera din resa. Gör en god insats för vår planet och klimatet – välj att resa miljövänligt och klimatneutralt som över 10 millioner FlixBus kunder världen över har gjort.

 Vilken aspekt kan bli ännu bättre 2019?

FlixBus lägger alltid stor fokus på teknikinnovationer. Vår bokningsapp har fått flera utmärkelser för att vara smidig, resenärer kan följa var ens buss befinner sig i realtid, motta notiser om trafikstörningar m.m. Nu är vårt nästa steg att förnya upplevelsen i själva bussen!

Vad är besöksnäringens största utmaning?

FlixBus ett internationellt varumärke vilket underlättar för både för svenska kunder som reser utomlands, samt för utländska kunder som besöker Sverige att använda samma bokningssätt för att organisera sina resor. Med över 2000 städer i vårt nätverk hoppas vi kunna bidra till ett smidigare sätt att upptäcka Sverige och Europa.

Besöksnäringens största utmaning?

Det är hållbar tillväxt med klimatsmarta transportlösningar. För FlixBus som erbjuder långdistansbussresor handlar det mycket om att det behövs mer teknikutveckling inom elbussar som kan klara av längre sträckor samt en infrastruktur som möjliggör smidiga uppladdningar. Idag är helelektriska expressbussar väldigt kostsamma och klarar av sträckor endast upp till ca 20 mil.

Ses vi på Grand Hôtel den 14 februari 2019?
Absolut!

Här kan du boka din biljett till Grand Travel Award.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024