Annons:

Annons:

GTA: ”Branschens största och finaste event”

”Finnair ser Sverige som en utökad hemmamarknad”, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair som är en av sponsorerna på Grand Travel Award.

Varför väljer Finnair att sponsra Grand Travel Award även i år?
– Vi fortsätter vår satsning på den svenska marknaden och det känns helt naturligt att vara med på branschens största och finaste event andra året i rad! Vi fick väldigt fin respons förra året och upplevde att eventet är mycket proffsigt och väl genomfört. Detta är et ypperligt tillfälle att träffa vår viktigaste samarbetspartners dvs resebyråledet och nå ut med vårt budskap till alla.

Vad ser du mest fram emot på årets gala?
– Det är nog själva nätverkandet på kvällen och möjligheten att dra nytta av kunskapen från de intressanta talarna under eftermiddagen. Ser även fram emot att hämta priset som bästa europeiska flygbolag!

Till sist får du passa på att berätta vad Finnair har har på gång på den svenska marknaden just nu?
– Finnair ser Sverige som en utökad hemmamarknad och satsningen på Sverige fortsätter även i år. I januari i år har vi ökat kapaciteten från Bromma till Helsingfors med 40% och även vår nya rutt från Umeå till Helsingfors har lagts till med en söndagsavgång. Samtidigt komponerar den välrenommerade kocken Tommy Myllymäki vår Business class meny på våra 19 långdistansdestinationer. Finnair är även det officiella flygbolaget för den svenska OS truppen som i skrivande stund flyger med oss till Korea i våra nya A350XWB flygplan! Vi öppnar Nanjing I Kina från och med Maj i år. Det kommer att hända ännu mera på den svenska marknaden som vi kommer ut med i snar framtid …

 

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
Grand Travel Award går av stapeln den 12 februari 2018 på Hotel At Six i Stockholm.
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 695 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu.

Heldag: köp din biljett här.
Kvällsbiljett: köp här.

 

Huvudsponsorer Grand Travel Award


 

Delsponsorer Grand Travel Award

 

 

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018