Annons:

Ving kan vinna GTA, nu kan du boka din biljett

Ving är ett av bolagen som kan vinna Grand Travel Award i den 13 februari 2020 på Grand Hötel i Stockholm. Här berättar researrangören om året som gått, framtiden och att vad man är mest stolt över.

Varför finns Ving? 

För att ge de många människor de bästa veckorna på året.

Vad är ni mest stolta över när vi summerar 2019?

Den fantastiska kraftsamling som gjordes internt för att rädda vårt företag efter moderbolagets konkurs var helt outstanding. Likaså det fina stöd vi fick från kunder och samarbetspartners i spåren av konkursen. Det var väldigt betydelsefullt för oss. Att vi så snabbt fick nya, starka nordiska ägare är såklart också något som vi är väldigt stolta över. Vi har även gjort mycket inom hållbarhetsområdet och kan idag bland annat erbjuda ett av branschens mest omfattade klimatkompensationsprogram där vi kompenserar för samtliga 1,5 miljoner nordiska gästers flygresor, oavsett flygbolag, våra egna koncepthotell samt alla busstransfers. Vårt eget flygbolag Sunclass Airlines har även minskat utsläppen till 65g CO2 per passagerkilometer, att jämföra med genomsnittet för ett europeiskt reguljärflyg som är 93g CO2 per passagerarkilometer.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort och hur märker era kunder detta?

Våra egna, nordiska koncepthotell som bygger på mer än 60 års erfarenhet, speciellt anpassade för hur våra kunder vill ha det på sin semester oavsett om man är en barnfamilj eller föredrar ett vuxenhotell. Vi är branschledande inom hållbarhet och klimatkompensation. Och sist men inte minst, våra dedikerade och kunniga medarbetare både här hemma, på vårt flygbolag Sunclass, på våra hotell och på våra resmål.

Vad blir er största utmaning 2020?

Det är både en utmaning och tillika en möjlighet att snabbt accelerera vår utveckling av nya produkter och servicekoncept nu i ett nytt läge som ett helt fristående nordiskt bolag med kunniga och intresserade ägare.

Ses vi på Grand Hôtel den 13 februari 2019?

Absolut, vi på Ving gillar en bra fest!

GTA Biljettpriser 2020

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.
Boka din heldagsbiljett HÄR

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett HÄR

 

En kommentar

  1. Subscriber User: Vinner inte Ving går jag inte något mer på GTA...
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024