Annons:

Annons:

Best Western växer

Best Western expanderar i januari med två nya hotell i Örebro.

De båda Örebrohotellen Livin City och Livin Station har i januari anslutit sig till Best Western Hotels & Resorts senaste varumärken Sure Hotel by Best Western (Livin City) och Sure Hotel Collection by Best Western (Livin Station).

– Att bli en del av Best Western-familjen ser vi som en stor möjlighet för oss och utvecklingen av våra båda hotell i Örebro. En kvalitetssäkring av vår produkt, en möjlighet att nå nya gäster och nya affärsområden, och en möjlighet att få vara en del av en hotellkedja med lång och gedigen erfarenhet från hotellmarknaden. Vi ser fram emot denna resa med stor nyfikenhet och glädje, säger hotellens ägare Anders Hagström.

4 kommentarer

 1. hans: Vissa problem med geografin här. Var ligger Skåne? Var ligger Lund? Var ligger Örebro? Till sist var ligger hotellen?
  Svara
  • Redaktionen: Hej! Mycket bra frågor! Vi har nu studerat vår Sverigekarta och lyckats lokalisera både Lund, Skåne, Örebro och hotellen. Artikeln är därmed uppdaterad. /Redaktionen
   Svara
 2. Anonym: Ligger Örebro numera i Skåne??
  Svara
  • Redaktionen: Örebro låg i Skåne ett tag under förmiddagen, men vi har nu flyttat tillbaka staden till där den här hemma – i Närke. Best Westerns hotell följde med. /Redaktionen
   Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

4 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018