Annons:

Petter Stordalens Hobo Hotel expanderar – öppnar i Oslo och Helsingfors

Sedan öppningen 2017 har Hobo Hotel på Brunkebergstorg i Stockholm haft en position som en urban kulturarena i staden. Därmed har Petter Stordalens ägda Nordic Hotels & Resort enligt ett pressmeddelande lett den nordiska hotellbranschens intåg i livsstilssegmentet. Nu expanderar Hobo-konceptet och öppnar nya hotell i Helsingfors och Oslo.

”Vissa kallar det för framtidens lyx, vi kallar det för Hobo-filosofin”

– Hobo är ett av Nordic Hotels & Resorts mest framgångsrika koncept. Det är ett hotell som utvecklas med staden i ett slags konstant betaläge. Med den här satsningen på ett Hobo i Oslo och Helsingfors skapar vi en ny typ av mötesplats, för både lokala och internationella gäster, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts.

– Det vi nu utvecklar med Hobo är banbrytande. Vi skapar unika destinationer under samma namn som förenar människor som delar en tro på framtiden. Hobo är en inställning till livet, skapat för dem som vill utforska det okända och uttrycka den lokala kulturen i sin stad. Vissa kallar det för framtidens lyx, vi kallar det för Hobo-filosofin, säger Henrik Jakobsen, Director of Concept & Business Development på Nordic Hotels & Resorts.

– När vi utvecklade Hobo Stockholm skapade vi det slags kreativa nav jag själv saknade i staden. Sedan dess har världen förändrats men Hobos incitament känns mer relevant än någonsin. Framtidens lifestylekoncept handlar om att bli globalt relevanta genom att vara sitt mest lokala, autentiska jag. Det är fantastiskt att få vara en del av att ta konceptet vidare ut i Norden och dela med sig av Hobos sätt att se på världen, säger Lotta Brattin, Director of Brands & Communication på Nordic Hotels & Resorts i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.