Annons:

Premium

Scandics nya ekonomikoncept Go öppnar vid Fridhemsplan 2024 – Pandox är hyresvärd

Scandic Go heter hotellkedjans nya lågprisvarumärke. Det första hotellet öppnar på Upplandsgatan i september. Nu har ett hyresavtal tecknats för ytterligare ett Scandic Go. Denna gång ett centralt beläget hotell med 221 rum på Fridhemsplan, Kungsholmen i Stockholm. Planen är att efter renovering öppna under sensommaren 2024. Hyresavtalet har tecknats med bolagets största hyresvärd Pandox, enligt ett pressmeddelande.

“Ett bra pris, inbjudande design, smidig självservice samt frukost och varm mat under dygnets alla timmar är centrala delar av det nya Scandic Go-varumärket”

Fridhemsplan är en av de stora inkörsportarna till centrala Stockholm där bostäder, restauranger, barer, affärer och stora grönområden skapar en levande och pulserande stadsdel som attraherar både fritids- och affärsresenärer.

– Vi är mycket glada över att få öppna vårt första hotell på Kungsholmen. Med kompakta hotellrum och yteffektiva allmänna utrymmen är fastighets- och hotellkonfigurationen helt i vår smak för att skapa ett nytt Scandic Go och fortsätta expandera inom det snabbväxande ekonomisegmentet. Genom att utvidga Scandic Go fortsätter vi att stärka vårt hotell- och produktutbud i Stockholm samtidigt som vi accelererar arbetet med att ta en ledande roll och utveckla segmentet i Norden, säger Jens Mathiesen, vd och koncernchef på Scandic Hotels Group i ett pressmeddelane.

Ett bra pris, inbjudande design, smidig självservice samt frukost och varm mat under dygnets alla timmar är centrala delar av det nya Scandic Go-varumärket. Kedjan blir alltså en direkt konkurrent till Petter Stordalens bugetvarumärke Comfort. 

Scandic Go

Hotellrummen på Scandic Go har en ung design, smarta lösningar och fyndiga förvaringsmöjligheter, vilket efterfrågas av…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024