Annons:

Stordalen ger inte upp – överklagar skattesmockan på 180 miljoner

Hotellmiljardären Petter Stordalen har beslutat att gå vidare och överklaga de 180 miljoner som Oslo Tingsrätt dömt honom att betala till norska staten, skriver norska E24. Målet rör skattefria utdelningar i Stordalens bolag Strawberry Fields på nästan 800 miljoner norska kronor.

– Stordalen menar att med rätt bedömning av bevisning och rättstillämpning kommer överklagandet att bifallas, säger hans advokat Kaare Andreas Shetelig till sajten.
Expressen rapporterar att han och kärleken Märta Elander Wistén idagarna checkat in på ett lyxhotell på Franska rivieran. Och prislappen är rejäl. Ett superior-rum för två personer går loss för 14 000 kronor natten just nu – om man dessutom vill ha havsutsikt kryper priset upp till närmare 18 000 kronor natten.
För lite extra lyx och utrymme går en svit loss på 44 000 kronor. Den dyraste kostar just nu närmare 80 000 kronor natten.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024