Annons:

Joyvoy får ny kund: Italien

Italienska Turistbyrån har tecknat avtal med content-, pr, och kommunikationsbyrån Joyvoy Studio för marknaderna Sverige, Norge, Danmark och Finland, enligt ett pressmeddelande.

”Italien är ett otroligt omtyckt resmål i Norden, det är en ära att få förvalta den uppskattningen i text och bild”

Samarbetet innebär att Joyvoy Studio kommer att bistå Italienska Turistbyrån med tjänster inom nativeartikelproduktion och kommunikation i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

– Vi valde Joyvoy Studio för deras specifika profil med gedigen redaktionell bakgrund inom reserelaterad media, säger Anna Andersson, Nordenchef på Italienska Turistbyrån i ett pressmeddelande. 

– Vi är väldigt glada över att Italienska Turistbyrån har valt oss som partner och vi ser mycket fram emot att ta oss an uppdraget, säger Janis Pavuls, vd på Joyvoy Studio.

Avtalet träder i kraft i maj och rivstartar med en omfattande nativekampanj i samtliga marknader.

– Det här uppdraget är extra roligt eftersom det kombinerar både våra redaktionella och kommersiella styrkor. Italien är ett otroligt omtyckt resmål i Norden, det är en ära att få förvalta den uppskattningen i text och bild, avslutar Kajsa Beausang, chefredaktör och creative director på Joyvoy Studio i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024