Annons:

Qatar Airways återupptar flygningar till Ras Al Khaimah

Qatar Airways återupptog nyligen flygrutten mellan Doha och Ras Al Khaimah International Airport. Det innebär att svenskar nu kan flyga från Stockholm till Ras Al Khaimah med bara ett enda stopp. Resan från Doha till Ras Al Khaimah tar bara en timme och flygs med en Airbus 320.

-Vi tillkännagav samarbetet mellan Qatar Airways och Ras Al Khaimah International Airport på resemässan ITB i Berlin i mars, och vi är glada att nu välkomna flygen. Samarbetet markerar ett viktigt steg för att säkerställa Ras Al Khaimahs fortsatta tillväxt som resmål, säger Raki Phillips, VD för Ras Al Khaimah Tourism Development Authority i ett pressmeddelande.

Ras Al Khaimah har blivit utsett till en av världens bästa platser 2022 av Time Magazine och som en av de bästa destinationerna att besöka 2023 av CNN Travel. Ras Al Khaimah erbjuder en mängd autentiska, mångsidiga och inspirerande upplevelser för alla typer av resenärer, oavsett om man söker adrenalinkickar, familjesemester, naturupplevelser eller avkoppling.a

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024