Annons:

Lottie Knutson och Ari Riabacke topptalare på Grand Travel Award

Resebranschens mest välkända profil Lottie Knutson och Ari Riabacke, proffs i beslutsfattande, är två av tre talare på Travel News Studio som hålls i samband med resebranschens egna Oscarsgala – Grand Travel Award 11 februari.

Den 11 februari är det dags igen och Grand Travel Award intar Grand Hôtels glamourösa salonger i Stockholm för en storskalig branschfest och prisutdelningsceremoni.

Med temat ”Rätt beslut – kontrollera kriser och maximera möjligheter” vill Travel News undersöka vad som motiverar, driver och föranleder ett beslut.

Vid en tid av nästan gränslös tillgång till information och tidspress på att fatta snabba beslut är resebranschen en av många branscher som har visat exempel på beslutsfattande som har varit både föredömligt såväl som förödande. Därför inleds Grand Travel Award med kunskapsseminariet Travel News Studio där tre föreläsare kommer att dela med sig av sina erfarenheter och perspektiv för att inspirera till ett bättre beslutsfattande.

Lyssna på Lottie Knutsson, tidigare informationsdirektör för Fritidsresor. Lottie har hyllats för sin kommunikation och sitt agerande under tsunamikatastrofen och är ett välkänt ansikte för många. Nu är hon även aktuell med boken ”Nödrop: när krisen kommer”, en bok om såväl stora dramatiska kriser som lågintensiva kriser i arbetslivet.

Ytterligare en talare är Ari Riabacke – hyllad föreläsare, författare och filosofie doktor i risk- och beslutsanalys. Han har tidigare arbetat som Head of Business Intelligence på Sveriges största Managment- och IT-konsultföretag Connecta och har blivit utsedd till en av de tre hetaste näringslivstalarna i Sverige av tidningen Dagens Industri. Ari kommer att guida oss genom psykologin och bakgrunden till våra beslut och hjälpa oss att förstå dem – för att förbättra dem.

Den sista talaren som kommer att föreläsa under Grand Hôtels skimrande kristallkronor är en toppchef från Expedias globala produktutveckling, där snabba beslut som snabbt når ut till onlinekunden är avgörande för att förbli världsledande inom resor och teknologi. Vem det är avslöjar vi inom kort.

Årets Grand Travel Award är den 23:e i ordningen och som traditionen lyder följs seminarierna åt av middag, mingel, fest och underhållning och så klart – Grand Travel Awards prestigefulla prisutdelningsgala som även i år hålls innan middagen.

Anmäl dig till Travel News Studio och Grand Travel Award 11 februari här.

Moderator är Ellinor Persson, känd programledare från SVT, återkommande deltagare i ”På Spåret” och väl anlitad moderator för bland annat Turistgalan.

Totalt kommer 17 vinnare att röstas fram bland de nominerade som har utsetts av en jury. Undantag är Ekoturismpriset, som röstas fram av Ekoturismföreningen samt Årets Resesäljare och Årets Digitala Pris där Travel News läsare nominerar kandidaterna.

Vill du veta vilka de nominerade till Årets Chef är, eller se om ditt favoritland finns med bland de i kategorin Årets Turistland? Läs mer om programmet, nominera själv eller se de som redan är nominerade genom att gå in på grandtravelaward.se

 Här kan du boka din plats på Travel News Studio och Grand Travel Award 11 februari.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024