Annons:

Svenska Möten för bästa mötesmånaden någonsin

September 2010 gav ett nytt rekord i antal bokade möten. Den tidigare rekordmånaden september 2008 överskreds med 30 procent.

Svenska Möten rapporterar ett nytt rekord i antal bokade möten.
– All time high! Vi är jätteglada att fira den bästa månaden i historien. Inte vid något tillfälle tidigare har så många möten genomförts, säger Johan Fägerblad, vd för Svenska Möten.
 
– Det finns tre förklaringar till toppnoteringen i september; den rådande konjunkturuppgången, flera nya stora avtalskunder till Svenska Möten och en stekhet hotellmarknad i Stockholm på grund av stora läkarkongresser i september, säger Johan Fägerblad.
 
Svenska Möten noterar också en markant ökning av genomförda möten totalt i år. Ackumulerat de tre första kvartalen 2010 har genomförda möten ökat med 13 procent jämfört med perioden januari till september 2009.
 
Framtiden ser också ljus ut. Orderstocken som avser bokningar från oktober månad och resten av året visar på en ökning med 41 procent jämfört med samma tidpunkt förra året. Svenska Mötens målsättning om genomförda och definitivt bokade möten på helårsbasis 2010 har redan passerats, och ser ut att överträffas med mellan 10 och 15 procent.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024