Annons:

Torbjörn Fredman är ny VD på StayNordic – vill växa snabbt

Torbjörn Fredman börjar som VD för StayNordic. Med sig har han över 20 år i branschen från både Sverige och Europa. Detta är starten för nästa generations stugförmedling i Sverige, enligt ett pressmeddelande.

Nystartade StayNordic bygger vidare på sitt team och rekryterar nu en ny VD som ska utveckla företaget både i Sverige och internationellt. Torbjörn Fredman, som har djupgående branschkunskap från ett 30-tal länder, tar över rodret för stugförmedlingen från och med mars 2022.

”Det känns extra rätt att hitta en firma som tar vara på de kärnvärden som jag själv sätter främst, det vill säga att bygga partnerskap med husägare och att prioritera lokal närvaro. Idag går flertalet i branschen mer mot att främst tillfredsställa slutkunderna, speciellt nu efter pandemin. Dessutom har branschen också formats till en stark centralisering in till större europeiska hubbar.” säger Fredman i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Givetvis ger vi slutkunden förträffliga villkor, men till skillnad från de flesta andra bolag som övervägande ser till gästerna har vi en firma som ser till både gästen och husvärden. Genom detta starka servicekoncept tillför StayNordic något nytt och spännande som kan utveckla branschen i form av nästa generations stugförmedling.”

”Vi är mycket glada att vi nu har det mest erfarna teamet i Sverige på plats för att fortsätta att utveckla vårt nystartade företag.”, säger Ola Zetterlöf, styrelseordförande för StayNordic. ”Nu ska vi växa snabbt och verkligen kunna visa hela vårt vackra land både för svenskar och för gäster från Europa som vill komma och uppleva den alldeles speciella stugtraditionen som vi har i Sverige.” avslutar Zetterlöf.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024