Annons:

Unlimited Travel Group förstärker styrelsen och lanserar ny logga

Som en del i rese-och eventkoncernen UnlimitedTravel Groups utvecklingsresa förstärker företaget nu även sin styrelse med tre tunga rekryteringar –Eivor Andersson, Johan Almquist och Richard Bergfors. Bolaget har även ny grafisk profil. Den nya designen, som har tagits fram i samarbete med Ulf Sandberg, ska bidra till att bättre kommunicera den kvalitetsstämpel som Unlimited faktiskt står för, allt enligt ett pressmeddelande.

På Unlimited Travel Groups årsstämma den 31 maj valdes Eivor Andersson, Johan Almquist och RichardBergfors in som nya ordinarie styrelseledamöter. Anders Ehrling kvarstår som styrelseordförande liksom de övriga styrelseledamöterna Michaël Berglund och Anna Elam.

– Vi börjar se resultat av våra gemensamma satsningar och är övertygade om att detta är rätt väg att gå för Unlimited Travel-gruppen. Med de nya tillskotten stärker vi styrelsen med de perspektiv och kompetenser som krävs för att stötta vår VD och ledningi den fortsatta tillväxtresan, säger Anna Elam, representant för största ägaren och valberedningens ordförande.

 

Eivor Andersson har en gedigen erfarenhet från resebranschen och ett stort kontaktnät. Hon har bland annat tidigare varit koncernchef och VD för TUI Nordic och VD för Ving/Thomas Cook Sverige.

Johan Almquist har en gedigen marknads-och digital kommunikationserfarenhet,bland annatsom CMO för Electroluxoch VD för varumärkesutvecklings-byrån GROW.

Richard Bergfors är sedan 2002 VD för MAX Burgers och har en gedigen erfarenhet av entreprenörskap, hållbarhetsutveckling och internationalisering.

En kommentar

  1. Hans Blomgren: En otroligt snygg logga Hans Blomgren