Annons:

Annons:

BIG Travel köper Akademikerresor

BIG Travel har förvärvat Akademikerresor, ett företag inom Akademikertjänst. Akademikerresor är en resebyrå i Stockholm inriktad på affärs- och konferensresor till kunder inom flera SACO-förbund. Bolaget och dess medarbetare kommer att flytta till BIG Travels nya huvudkontor i Mörby Centrum, enligt ett pressmeddelande.

– BIG Travel genomgår för närvarande en anpassning till de nya förutsättningar som väntar resebranschen. Akademikerresor passar väl in i vår förändrade strategi. Strategin bygger på en närmare samverkan med våra kunder, inriktad på att bättre tillgodose kundernas behov . Vi välkomnar medarbetarna till vår företagsgrupp och vi ser fram mot att de ska delta i vår fortsatta utveckling, säger BIG Travels koncernchef Stig Sjöblom.

Akademikerresors VD Lena Mägiste kommenterar:

– Vi ser mycket positivt på att tillhöra BIG Travel och att utveckla vår verksamhet. Våra kunder inom de fackliga organisationerna är mycket nöjda med vårt sätt att utföra affärs- och konferensresor efter deras önskemål. Vi ser fram mot att fortsätta leverera en högkvalitativ service till våra kunder.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA