Annons:

BIG Travel köper Akademikerresor

BIG Travel har förvärvat Akademikerresor, ett företag inom Akademikertjänst. Akademikerresor är en resebyrå i Stockholm inriktad på affärs- och konferensresor till kunder inom flera SACO-förbund. Bolaget och dess medarbetare kommer att flytta till BIG Travels nya huvudkontor i Mörby Centrum, enligt ett pressmeddelande.

– BIG Travel genomgår för närvarande en anpassning till de nya förutsättningar som väntar resebranschen. Akademikerresor passar väl in i vår förändrade strategi. Strategin bygger på en närmare samverkan med våra kunder, inriktad på att bättre tillgodose kundernas behov . Vi välkomnar medarbetarna till vår företagsgrupp och vi ser fram mot att de ska delta i vår fortsatta utveckling, säger BIG Travels koncernchef Stig Sjöblom.

Akademikerresors VD Lena Mägiste kommenterar:

– Vi ser mycket positivt på att tillhöra BIG Travel och att utveckla vår verksamhet. Våra kunder inom de fackliga organisationerna är mycket nöjda med vårt sätt att utföra affärs- och konferensresor efter deras önskemål. Vi ser fram mot att fortsätta leverera en högkvalitativ service till våra kunder.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024