Annons:

Ryanair storköper olycksdrabbade 737 Max-plan

Ryanair uppges vara på väg att köpa mellan 150–200 flygplan av den olycksdrabbade modellen Boeing 737 Max, enligt tidningen Irish Independent.

Affären räknas, enligt tidningen, att genomföras vid slutet av året och priset väntas landa på 15,9 miljarder euro, motsarande 166 miljarder kronor.

6 kommentarer

  1. Per: 166 kr. Jag köper direkt....
  2. Til: Ryanair gör det igen! Samma sak som de gjorde efter 9/11. Smart drag, lär ha varit någon en grym deal snudd på köp en få en på köpet
  3. Amanda: Okej, innan alla blir helt galna och tror att de kommer att crasha... 737 MAX jobbar för att gå igenom en tuff re-certifieringsprocess för att se till att planet är säkert. Alltså, när planet tar sig igenom detta är det inte farligare än något annat plan och det finns ingen anledning att försöka skapa masshysteri på detta sätt. Jag tycker att detta bör nämnas i artikeln. Istället väljer man att att gå för "clicks" och skriver "olycksdrabbade" för att fånga ögon och får folk att tro att det fortfarande är farligt... https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/US/boeings-737-max-inches-closer-recertification/story%3fid=72959619
  4. Kalle Anka: 166 kr? För 150 plan? Jag har bara plats för ett. Är det ok med femton spänn för ett plan?
    • Travel News: Nu har vi korrat!
  5. Stefan: Oavset vilken modifiering av dataprogrammet man än gör i dagsläget på 737MAX för att få det i luften igen, kommer jag så långt det går att avstå åka med denna maskin. När Boeing meddelar att de flyttat motorerna som ändrats sedan tidigare modeller kanske jag omprövar mitt beslut. Det är ju mitt liv de leker med.
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024