Annons:

Anders Gatenheim ny operativ chef på Hertz Sverige

Hertz Sverige arrangerar om i toppen och utser Anders Gatenheim till ny COO – operativ chef. Han lämnar därmed posten som ekonomichef.

Anders Gatenheim började på Hertz Sverige för ganska exakt ett år sedan, då som CFO – ekonomichef. Nu byter han position och blir företagets nye operativa chef istället. Han har tidigare arbetat på Sunfleet och inom Volvo Cars Sverige.

– Anders har en stor och bred kunskap om de operativa delarna i affären och en lång och bred ledarerfarenhet. Han har också ett stort nätverk inom Volvosfären och ett bra samarbete med många av våra fantastiska återförsäljare, säger Hertz Sveriges vd Mattias Wäne.

– Efter ett år som CFO på Hertz känns det otroligt roligt att få börja jobba mer med verksamheten och alla medarbetare i den delen av organisationen. Jag har även i mina tidigare roller på Volvo och Sunfleet, och också nu senast som CFO på Hertz, arbetat med ett stort fokus på affären. Det är viktigt att förstå verksamheten för att kunna påverka ett bolags lönsamhet, och nu är det viktigare än någonsin att bygga lönsamheten utifrån och in. Jag känner en stor ödmjukhet inför rollen som operativ chef på Hertz Sverige och kommer att gå in med öppna sinnen, säger Anders Gatenheim.

Hertz meddelande nyligen att man tvingas korttidspermittera 90 procent av personalen.

 

 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024