Annons:

HKC Hotels tar över Best Western Plus Hus 57 i Ängelholm

 Nu är det klart att familjeföretaget HKC Hotels tar över driften av Best Western Plus Hus 57 i Ängelholm. Hotellet som öppnades i mars 2018 har 112 rum, konferens för upp till 300 deltagare, ett spa och en populär restaurang & bar, enligt ett pressmeddelande.

⁃ Vi är såklart mycket glada över att få ta över detta fina stadshotell. Hus 57 är ett hotell som sticker ut och överraskar, och det är precis sådana hotell vi vill driva, säger Marcus Östlundh, som tillsammans med sin syster Therese Hammar driver HKC Hotels i ett pressmeddelande.

Sedan i somras har Hus 57 drivits av Backahill som också äger fastigheten. Nu säljs alltså hotellrörelsen medan fastigheten även i fortsättningen kommer att ägas av Backahill. I samband med försäljningen förlängs hyresavtalet till 18 år. 

⁃ Vi är jättenöjda med att HKC Hotels tar över driften av hotellet. De har lång erfarenhet av hotellbranschen och att driva moderna stadshotell säger Lennart Mauritzson, VD & Koncernchef på Backahill AB. Hotellet har sedan starten 2018 blivit en naturlig mötesplats i Ängelholm och vi vill passa på att tacka all personal, under ledning av Marcus Thuresson som har bidragit till detta. 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024