Annons:

Skipperi lanserar nya tjänster – öppnar för fler kunder

Båtdelningsföretaget Skipperi har haft en stark start på båtsäsongen. Nu ska ett par nya tjänster få tillväxten att skjuta ytterligare i höjden – däribland möjligheten att boka enstaka båtturer till ett attraktivt pris, enligt ett pressmeddelande.

“Det nya medlemskapet passar däremot mycket bättre för den som bara vill använda båt några gånger per säsong”

Skipperi, ett slags Airbnb eller Uber för båtar, erbjuder flera olika tjänster för att ta del av båtlivet. Den mest populära tjänsten i dagsläget är en medlemstjänst där användaren åker så mycket båt den vill mot en fast månadskostnad – men nu kompletterar Skipperi med en helt ny tjänst.

Båtdelningsbolaget Skipperi storsatsar på elbåtar, och nu kan turister i både Stockholm och Göteborg njuta av ett elektrifierat och knäpptyst båtliv.

Nu släpper Skipperi en ny tjänst som innebär att kunden också kan boka en båt vid enstaka tillfällen och då betala endast för dessa.

– Vårt mål är att göra båtlivet tillgängligt för fler, och det gör vi på flera olika sätt. Vår ordinarie medlemstjänst är ett utmärkt alternativ för den som åker mycket båt och vill dela båt i stället för att äga själv. Det nya medlemskapet passar däremot mycket bättre för den som bara vill använda båt några gånger per säsong och då endast betala för dessa, säger Axel Nordman, vd för Skipperi Sverige.

Han fortsätter:

– Det här är något som många av våra användare efterfrågat, och vi strävar alltid efter att tillgodose kundernas önskemål. Vi har också sett att liknande modell fungerat framgångsrikt för Volvo on Demand, vars tjänst har mycket gemensamt med vår, fortsätter Axel Nordman.

Ett annat önskemål från användarna har varit att kunna reservera sin båt flera dagar i sträck, i stället för en dag i taget. Därför har Skipperi nu också adderat möjligheten att förlänga en reservation upp till två dygn.

– Våra mest aktiva medlemmar gör cirka 60 båtturer per år, och med möjligheten att förlänga en reservation får de nu tillgång till ännu mer båtliv. Att göra en längre båttur och övernatta i skärgården är en underbar upplevelse som vi gärna uppmuntrar fler att testa på, säger Axel Nordman.

I Skipperis flotta ingår motorbåtar från Yamarin samt elbåtar från Q Yachts. I dagsläget har Skipperi cirka 400 bokningsbara båtar i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Kanada och Nya Zeeland.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024