Annons:

Travel Team förvärvar Täby Resebyrå

Travel Team, helhetsbyrån för resor, möten och event fortsätter satsningen på den svenska marknaden. I och med detta förvärv dubblerar Travel Team sin omsättning på affärsresor. Täby Resebyrå har seden 1981 servat sina kunder med affärsresor och konferenser på ett personligt och proffsigt sätt. Man har genom åren byggt upp en mycket fin kundstock som vi nu ser fram emot att ta in i framtiden. Vi har en liknande företagskultur där personligt engagemang och hög kundservice är nyckeln till framgång. Tillsammans kommer vi nu fortsätta utveckla våra digitala plattformar, både för affärsresor, event och möten, säger Patrik Frick, VD på Travel Team, enligt ett pressmeddelande.

Det faktum att Travel Team är specialister på digitala möten, kongresser, konferenser och stora event innebär att vi kommer kunna erbjuda Täby Resebyrås kunder ett stort mervärde i en bredare produktportfölj, säger Mona Kågström, VD och grundare av Täby Resebyrå.
Det är en ”perfect match” som kommer gynna våra kunder.

3 kommentarer

  1. Urban: Täby Resebyrå har seden 1981??? Har man inte stavningskoll på TN?
  2. Anna: Grattis Mona och Lycka till i framtiden! /Anna Rönnholm
  3. Siri Persson: Tack Mona för all kunskap och värde som du har tillfört branschen under alla år. Du är en legend! Stort lycka till framöver!
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024