Annons:

Premiär för RES TV

Travel News systertidning RES är mycket stolta över att kunna presentera ett drömprojekt: RES TV. Rappa, roliga, informativa och smarta reseprogram som man kan titta på när man vill.

Programledare och reseledare för RES TV är bland andra Hans Fahlén, Rickard Söderberg och Magdalena Forsberg.

– Det saknas ett reseprogram i Sverige i dag och vi har länge velat ge oss in i den rörliga världen och nu var tiden rätt. RES TV är en naturlig utveckling av RES digitala satsning och succén med våra digitala reseguider, säger Kajsa Beausang, chefredaktör på RES.

Allt material finns på RES.se, vår Youtubekanal och våra sociala medier. Via ett samarbete med Consurge Content Bureau kommer RES TV ut i Com Hem, Boxer och Tvodsters playtjänster samt PlayAd Medias anslutna publicister med en sammanlagd potentiell räckvidd om 2,2 miljoner hushåll.

– Alla tips som dyker upp i programmen hittar man givetvis på RES.se, det är något jag alltid saknat när jag tittat på reseprogram tidigare. Redan vid eftertexterna har man glömt vad den där restaurangen eller stranden hette som man just blivit sugen på, säger Kajsa Beausang.

RES TV släpper tre episoder i veckan från ett resmål under hösten. Först ut är Genève, där vår ciceron operasångaren och programledaren Rickard Söderberg guidar bland klockor och choklad.

Ett smakprov på kommande destinationer i RES TV är bland annat Prag, Tel Aviv, Eilat, schweiziska Alperna, Minnesota, Island och Gran Canaria.

RES TV produceras i samarbete med produktionsbolaget Art & Bob Network.

– För oss blir det här en efterlängtad officiell premiär på vårt första stora uppdrag inom branded content-genren. Och extra kul är det att få vara med och bidra med starkt lifestyleinnehåll till denna nya typ av icketraditionell tv-distribution som våra plattformar innebär, säger Johan Westman, vd Art & Bob Network.

En kommentar

  1. Anonym: Kul det finns faktiskt inga renodladeresprogram på linjärTV längre
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024