Annons:

Annons:

Lisa Karlsson Bruzelius till Resia Travel Group

Lisa Karlsson Bruzelius blir ny Chief Commercial Officer, CCO, på Resia Travel Group.

Som CCO kommer Lisa Karlsson Bruzelius att ansvara för Resia Travel Groups semesterreseerbjudande genom varumärkena Resia, Resfeber och Box Office. Det huvudsakliga uppdraget är att utveckla kundupplevelsen och en sömlös kundresa, oavsett om den slutar eller börjar i en mobil eller i en fysisk butik.

Lisa Karlsson Bruzelius har lång erfarenhet av arbete med affärsutveckling och förändringsledning. Alltid med fokus på försäljning. Innan sitt uppdrag i försäkringsbranschen spenderade hon fem år i olika ledande roller inom Telenors försäljningsavdelning. Lisas uttalade fokus på omniaffären är en viktig erfarenhet som hon tar med sig i rollen som CCO på Resia Travel Group, enligt ett pressmeddelande.

År 2016 omsatte Resia 3,6 miljarder kronor.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018