Annons:

Annons:

Ving lanserar sex nya koncepthotell

Under 2018 lanserar Ving sex nya koncepthotell. Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Ving fortsätter att satsa på koncepthotell och lanserar nästa år ett nytt Sunwing, fyra nya Sunprime och ett nytt Casa Cook.

– Våra koncepthotell är de som får allra högst betyg av kunderna. Att utöka antalet koncepthotell är dessutom en viktig del av Thomas Cooks Groups strategi för lönsam tillväxt. Genom fler koncepthotell i portföljen kan vi erbjuda våra kunder en bättre semesterupplevelse, säger Magnus Wikner, koncernchef Vinggruppen i Norden i ett pressmeddelande.

De nya Sunprime-hotellen, som är Vings koncept för vuxna som reser utan barn, öppnar nästa år på Kos, Cypern, Kap Verde och i Gambia.

Ett nytt familjehotell, Sunwing Ponta Sino, öppnar på Kap Verde och det nya Casa Cook, som enligt Ving är hotellet för ”den moderna resenären med krav på hög komfort och snygg design”, öppnar i Chania på Kreta.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
På nytt jobb