Annons:

Marriott tar över konkursat Stay At-hotell

I höst blir Stay At-hotellet på Lindhagensplan i Stockholm ett Marriott-hotell.

Marriotts franchisetagare SHM, Scandinavian Hospitality Management, utökar i Stockholm genom att ta över hotellet Stay At på Lindhagensplan i Stockholm. Hotellet drivs i sommar under ett tillfälligt namn men i augusti inleds renoveringsarbetet för att omvandla hotellet till ett av Marriotts koncept. Det nya hotellet blir det tredje nya Marriotthotellet i Sverige sedan årsskiftet.
 
Stay At gick i april i konkurs efter att ha expanderat snabbt och haft höga hyreskostnader. När omsättningen minskade på grund av konjunkturnedgången kvarstod den fasta hyran och till slut kunde koncernen inte längre betala sina hyresavgifter. Lägenhetshotellen i Bromma, Lund och Kista samt namnet Stay At såldes dock före konkursen till huvudägaren familjen Stendahl.
 
I samband med övertagandet tecknar Marriott ett 25-årigt avtal med hyresvärden Skanska och får därmed möjlighet att helt bygga om hotellet för att passa in i något av Marriotts olika koncept. Under sommaren drivs hotellet vidare under namnet Stockholm Hotel Lindhagen men redan i september konverteras hotellet till att bli en del av Marriott-kedjan efter renoverings- och upprustningsarbetet.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024