Annons:

MSC Cruises återupptar Tunisien

MSC Cruises återvänder med sina kryssningsfartyg till Tunisien i juli.

Tunis återupptas som destination för MSC Cruises kryssningar i sommar. Med start i juli återgår MSC Cruises till ordinarie rutter för de kryssningar som inkluderar anlöp i Tunis.
 
– Säkerheten i landet är stabil och vi är glada att åter igen kunna erbjuda våra resenärer populära Tunis som destination för våra sjunätterskryssningar i Medelhavet sommaren 2011. Turismen är en av de viktigaste ekonomiska resurserna för Tunisien och vi är stolta över att kunna bidra till detta, säger MSC Cruises vd Pierfrancesco Vago.
 
MSC Fantasia och MSC Lirica kommer att anlöpa Tunis igen första gången 5 juli, MSC Splendida och MSC Sinfonia anlöper hamnen igen med start 6 juli. De fyra fartygen gör sjunätterskryssningar i Medelhavet under resterande sommarsäsongen.
 
MSC Cruises kommer även att erbjuda Tunis som destination under den kommande vintersäsongen. Nytt för vintersäsongen är att MSC Splendida gör sjunätterskryssningar istället för tidigare elvanätterskryssningar med start i december 2011 till och med mars 2012 med avgång från Genua.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024