Annons:

Så blir Travel News nya sajt

Inom kort är det premiär för Travel News nya sajt, som ska göra det både roligare och lättare att ta del av nyheter, platsannonser, vimmelbilder och bloggar. - Det är verkligen hög tid för en modernisering. Vi hoppas att alla våra webbesökare kommer att uppskatta förnyelsen, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.

Mycket kommer att vara sig likt. Travelnews.se fortsätter sitt fokus på dagliga nyheter kompletterat med reportage och intervjuer hämtade ur papperstidningen – liksom den lite lättsammare redaktionsbloggen.

Det allra mest lästa på sajten är dock platsannonserna, som kommer att lyftas fram ordentligt på förstasidan. De mer än 8 000 unika webbanvändarna per vecka kommer också att kunna frossa i vimmelbilder och snabb uppdatering av alla som fått nytt jobb.

– Vår nya plattform ger också gott om framtida utvecklingsmöjligheter, exempelvis att publicera exklusivt material på webben för våra tidningsprenumeranter.

Precis som tidigare fortsätter Travel News skicka ut sitt dagliga nyhetsbrev till cirka 9 000 nyhetsbrevsprenumeranter. Även det får en uppfräschad layout som harmoniserar med den nya layouten på sajten.

– Nyhetsbrevet är otroligt uppskattat och vår största publikdragare till sajten.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024